CategoriesTips & Tricks

Welk model past bij jou?

Welk model past meerijdplankjes past bij jou

Met trots kunnen wij zeggen dat wij DE specialist zijn in meerijdplankjes. In de volksmond spreekt men van “de Mercedes van de meerijdplankjes”. We hebben verschillende soorten maar dat maakt het juist soms lastig om een keuze te maken. Welk model past bij jou en wat zijn de verschillen? 

Wat zijn de verschillen?!

  • Uptown Rider: Ons best verkochte en meest uitgebreide meerijdplankje. Dit model is echt universeel en past op iedere (duo) kinderwagen, buggy & zelfs rolstoel. Eenvoudig koppel je deze aan ieder handvat. Doordat dit meerijdplankje ook iets naast de wagen zit is dit voor de ouder ook het meest comfortabel. Er rijdt nu niets voor je voeten maar juist iets er naast.

*Ga je door een smal poortje? Geen probleem want de Uptown Rider beweegt dan dynamisch mee en gaat dan even voor je voeten zodat je er door kan. Welk model past bij jou?

  • De B-Rider & C-Rider: Deze zijn praktisch identiek. De 4 wielen, het stoeltje, stuurtje en vrijwel alle onderdelen zijn hetzelfde. Er is echter 1 verschil; De C-rider heeft een nieuw bevestigingssysteem zodat nu echt bijna alle kinderwagens en veel buggy’s geschikt zijn om aan vast te koppelen. De B-rider volstaat in veel gevallen ook maar is door het bevestigingssysteem niet altijd geschikt. *Deze beide modellen zijn NIET geschikt voor Duo wagens.
  • De T-Rider: Dit meerijdplankje lijkt op de B & C-Rider maar is minder uitgebreid. Je hebt niet het speelse stuurtje en doordat je twee wielen hebt (en dus niet 4 zoals de andere meerijdplankjes!) lever je ietwat in kwa comfort met het rijden. Evengoed is de T-rider een heerlijk meerijdplankje.
  • Ladybug Rider: ons instapmodel. Is wat kleiner en eenvoudiger dan de andere meerijdplankjes; hier is de prijs ook naar want dit meerijdplankje is te koop voor mensen met een wat kleinere portemonnee.

Middels ons telefoon nummer en email sales@cozyrider.nl  kun je altijd advies krijgen. Wij staan bekend als goed bereikbaar.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt check dan altijd even de instructie video’s die beschikbaar zijn zodat je de montage goed doet. Het is allemaal vrij simpel, maar in de praktijk kun je het soms verkeerd monteren. Bij verkeerde montage zijn de meerijdplankjes soms niet stabiel. Bij een goede montage zijn onze meerijdplankjes natuurlijk wel stabiel, veilig en fijn in gebruik.

Aarzel dus niet om contact op te nemen wanneer dit nodig is, wij helpen graag!

Maak je keuze hieronder.

KIES JE MODEL