Over ons

Als jonge ouder wonend in de stad was onze dubbele kinderwagen geen optie. Deze was moeilijk op te bergen en paste niet in onze kleine auto. Steeds meer ergerden wij ons wanneer we boodschappen gingen doen en moeilijk met het openbaar vervoer en door de smalle poortjes moesten. Dit moet toch anders kunnen? Voor onze kinderwagen was er geen meerijdplankje beschikbaar. Toen we een andere kinderwagen kochten hadden we eindelijk een plankje waarop ons kindje kon staan. Maar hij wilde niet staan; hij wilde steeds stukjes lopen en aansluitend liever zitten. We zagen een gat in de markt want veel ouders ervaarden dezelfde problemen. Samen met een Duitse fabrikant hebben we aansluitend deze meerijdplankjes in de Benelux gebracht. Sinds 2017 zijn wij daarom trotse eigenaar van de Cozyrider!

*We verkopen exclusief op onze website & bol.com en hebben al duizenden ouders blij gemaakt met onze meerijdplankjes. Je kunt onze artikelen enkel online kopen aangezien wij de prijs van onze sterke producten zo laag mogelijk willen houden. Kortom: onze producten komen van ouders en worden met veel passie gemaakt VOOR ouders.

Zorgeloos met meerdere kinderen lekker er op uit!

Hoe onhandig zijn die dubbele kinderwagens?! Groot, lomp en ze nemen veel ruimte in beslag.

Wij hebben DÉ oplossing met de meerijdplankjes van Cozyrider! Onze universele meerijdplankjes zijn veilig, handig in gebruik en vooral LEUK voor kinderen. Door de driepuntsgordels en het verzachte stoeltje zitten de kinderen veilig vast en lekker zacht wanneer ze samen met ouder(s) op pad gaan. De meerijdplankjes zijn voorzien van een speels stuurtje zodat de kinderen het gevoel van autorijden ervaren. Even lekker zitten tijdens het boodschappen doen is noodzakelijk want lange afstanden zijn voor deze kids nog niet te doen. Vanaf het zelfstandig kunnen zitten tot 25kg kunnen kinderen heerlijk mee er op uit en genieten van deze luxe meerijdplankjes.

Noodzakelijke luxe dus wanneer je met meerdere kinderen zorgeloos een wandeling wil gaan maken.

Hoogtepunten:

  • Veilig; voldoet aan alle strenge Europese eisen
  • Universeel en eenvoudig aan en af te koppelen
  • Kwalitatief hoogwaardig product
  • Comfortabel voor uw kind door een lekker verzacht zitje
  • Driepuntsgordel zodat uw kind veilig blijft zitten
  • Lichtgevende wieltjes zodat u ook in het donker goed zichtbaar bent
  • Een stuurtje zodat uw kind al “rijdend” geniet van het uitstapje met ouders
  • Snelle levering